Ce zi mai frumoasa sa revin in online si sa scriu despre numerologie decat 22.02.2022?!

Scriam in 2020 ca pana in 2022 suntem intr-un portal de energie „oglinda”, mai exact din 02.02.2020 pana azi. Se si simte, de altfel. Nu stiu voi, dar eu ma simt ca scoasa din masina de spalat – curatica, dar mototolita.

Ce ne ofera aceasta zi din punct de vedere numerologic? Multa energie feminina, insa energie foarte stabila pentru ca 22 de la zi se transforma in 4 (adunam 2+2), iar 4 are cea mai stabila energie din numerologie – incapatanata in stabilitate, as putea spune. Stiu ca se vehiculeaza ca 22 e numar maestru si acesta nu se mai aduna, dar parerea mea ca orice numar divizibil nu este numar maestru. Dar eu am alta abordare a numerologiei si a numerelor, cum am si despre astrologie. So pick whatever fits for you, my Gods and Goddesses.
Revenind la aceasta minunata zi, 22 (4 redus la o singura cifta) – stabilitate, incapatanare, echilibru, perseverenta, rabdare – intr-o luna de 2 – dualitate, parteneriat, receptivitate, sexualitate – intr-un an 6 (adunam toate cifrele din 2022) – camin, estetica, stil de viata, armonie, pragmatism. Si ca sa ne jucam putin cu interpretarea spunem ca suntem incapatanati sa avem un parteneriat armonios. Sau aducem stabilitate in camin prin pragmatism. Ori avem rabdare sa receptam armonia si nu ne imprastiem in toate partile, sa stam in patratelul nostru. Ne infrumusetam din punct de vedere erotic sau aducem erotismul nostru si incercam sa-l armonizam cu erotismul partenerului. Sunt multe variabile, asa ca lasati-va imaginatia sa zburde libera.
Spuneam ca am iesit din portalul de energie deschis in februarie 2020, adica iesim din energia yin si ne ajustam energiei yang. Mai pe scurt, putem pleca de acasa, brambura, la vanatoare, la razboi fara sa ne simtim obositi si fara sa vrem acasa, unde e cald si bine. Acest portal fiind foarte feminin ca natura ne-a facut mai emotionali, mai cu dor de stat acasa, mai tacuti, mai intelepti, dar si mai lenesi, mai nemultumiti, mai cicalitori cu membrii familiei sau cu cei cu care interactionam in fiecare zi etc. Acum ca am iesit din el, vedem cu cata maturitate punem in aplicare ce am primit din energia portalului. Sa ne aducem aminte ca maturitate inseamna sa ne asumam responsabilitatea pentru noi si reactiile noastre. Faptul ca noi am invatat ceva in acesti 2 ani nu ii obliga cu nimic pe ceilalti sa fi invatat ce am invatat noi. Acesti 2 ani au fost ani de orientare catre interior, catre ce avem de facut cu noi ca sa ne plasam cat mai bine intre „ai nostri”, sa intelegem ce avem noi de oferit lumii la schimb pentru ce are lumea sa ne ofere noua, nu sa fim atenti la ce au altii de invatat sau la ce au invatat ei. Stim ca energia nu dispare, ci se recicleaza, se transfoma, se transcrie. A fost o perioada minunata in care am putut sa ne rescriem destinele, iar de acum incolo putem transpune in afara noastra ce este in interiorul nostru.

Sa vedem ce am invatat.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.