Despre mine

Sunt pasionata de astrologie si stiinte oculte de mai bine de 20 de ani. In acesti ani mi-am dat libertatea de a-mi schima parerea despre ceea ce invatasem din carti de mai multe ori pentru ca imi place sa ma joc cu interpretarile si imping limitele regulilor pana cand acestea se schimba. Iar atunci, fara exceptie, am momente de AHA!
Apoi incep din nou ca novice. Ma reinventez mereu, iar prin asta ii fac si pe ceilalti sa-si ia aceleasi libertati. Consider ca fiecare din noi suntem in punctul in care trebuie sa fim, niciunul din noi nu face exceptie, singura diferenta este mentalitatea cu care suntem invatati in copilarie si prejudecatile pe care inca le avem fata de propria persoana.
Am creat conceptul de Astrologie Creativa dintr-o lipsa de libertate in aceasta arie si cum arta si creativitatea nu au reguli, astrologia de ce ar avea-o?! Toate sunt concepte umane si cu cat evoluam, cu atat se schimba si perspectivele si automat regulile.
Eu am terminat Psihologia in 2009 si am inceput dezvoltarea mea personala (mindfullness-ul de astazi), inclinatie pe care o aveam deja datorita Astrologiei, insa inainte de facultate nu am stiut de unde sa incep, care este continutul procesului, iar finalul nici acum nu il stiu. Insa am inceput sa aprofundez si in astrologie teoriile si tehnicile pe care psihologia le aplica si cum la mine erau aceleasi rezultate, am decis sa studiez din punct de vedere astrologic si alte persoane si sa creez puntea dintre psihologie si astrologie. Acum mi-am ales doua mari pasiuni – Astrologia din punct de vedere creativ si Astrologia din punct de vedere genetic. La cea de-a doua abia fac „snorkeling”, abia astept sa incep sa fac „scufundari”, insa Astrologia Creativa are o paleta mare de interpretare si mi-ar placea sa facem asta impreuna.
Abia astept sa ne cunoastem asa ca te invit sa ramai in comunitatea aceasta.