Isi are domiciliul in zodia Varsator, exilul in Leu, in Scorpion se afla in exaltare, iar in Taur are Caderea, cu atribute benefice sau mai putin. Aspectul de exaltare are de obicei rolul de a grabi sfarsitul unui ciclu, a unui sir de evenimente si fortarea inceperii altuia nou.

Este o planeta colectiva ce are mai degraba de-a face cu karma de grup, semnificand tipul de destin dat unei anumite generatii prin nastere colectiva, in perioada sa de tranzit a unei zodii. Reprezinta noul si tot ceea ce are de-a face cu schimbarea. Stiinta si tehnica sunt tot atributele acestei planete, care ii reprezinta intr-o mare masura pe inventatori si savanti.

In aspecte negative, produce de obicei evenimente bruste, accidente sau catastrofe, insa toate acestea sunt providentiale. Oricum, natura sa este una inovatoare, necesara prin actiunea sa de inlocuire si inoire. Este planeta momentului, a evolutiei si modei timpului. Reprezinta ceea ce este extravagant, bizar si diferit. Caracterizeaza tot ceea ce are legatura cu libertatea, inventivitatea, originalitatea, tehnologia, computerele, stiinta, electricitatea (pe cand aceasta era cea mai noua descoperire), cryptomonedele, viitorul, umanul din fiecare, spiritul de rebeliune si schimbarea. Uranus darama barierele si traditiile.

Mai este cunoscuta si ca cea mai inalta octava a lui Mercur. Cei influnetati de aceasta planeta au o personalitatea puternic definita prin gustul catre calatorii, spiritul aventuros si actiuniile riscante si radicale pe care le intreprind. Ei ori sunt joviali si comunicativi ori sunt inchisi in ei, opaci. Uranus favorizeaza la maximum domeniul cuceririlor de varf ale stiintei. 

2 comentarii

  1. Pingback:Planetele – pozitive sau negative? – Astrologique

  2. Pingback:Saturn si Uranus – Astrologique

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.