Isi are domiciliul de drept in Leu, exalteaza in Berbec, este in exil in Varsator si in Cadere in Balanta. El este inainte de orice, planeta vietii, a creatiei si a iubirii, semnificand totodata cresterea si fertilitatea.

In plan fizic, Soarele guverneaza: inima, aorta, ochii, spatele si maduva. El este indiciul care furnizeaza informatii despre sot atunci cand este consultata o tema feminina si tot el guverneaza copiii. Influenteaza speculatiile la bursa, si castigurile.

Din punct de vedere predictiv, Soarele reprezinta toate atributele binelui ca; elevatia, gloria, celebritatea si ascensiunea. Soarele imprima persoanei vointa, constinciozitate si, in primul rand, un deosebit potential creativ. Reprezinta eul, personalitatea, dorinta de putere, unicitatea ca individ. Se refera la identitatea fiecaruia. Reprezinta de asemenea imaginea tatalui si influenta barbatului in viata la modul general.

Astrul circumscrie ambitia, hotararea, dorinta de actiune, generozitatea. Nativul este inclinat catre creativitate in arte si stiinta, are un spirit deschis si sincer si dovedeste entuziasm in orice imprejurari. Poate aluneca catre inganfare, cruzime, violenta, nestapanire. 

Un comentariu

  1. Pingback:Planetele – pozitive sau negative? – Astrologique

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.