Marea eclipsa si marea panica

Ce este cu toti astrologii si eclipsa de maine, nu stiu. Eu spun doar atat – imprevizibilitate.

Acum putem sa presupunem, putem sa facem sondaje, dar cu ce iesi din aceasta eclipsa nu este nimic din ce discutam acum. Asa ca mie mi se pare inutil sa presupun si sa spun ceva ce oricum nu se va intampla din cauza imprevizibilitatii situatiei. Daca e ceva ce se potriveste, este pura coincidenta, deci nu va umflati in pene ca ati prezis mare lucru. Tot ce se poate spune e ca se va intampla ceva impreviibil. Atat.

Tot ce atinge Uranus este impredictibil, radical si benefic, desi nu se va simti chiar benefic in prima instanta. Daca aveti aspecte in harta natala cu Uranus stiti despre ce vorbesc.
Eclipsa este, la fel, o energie impredictibila pentru ca Soarele (ceea ce se vede si da energie) intra intr-un con de umbra si se intampla la cateva grade de Uranus. HAHAHAAAA si vad predictii, sfaturi de manifestare, pentru da deh, e Luna Noua… Nimic din ceea ce credeti ca se va intampla, nu se va intampla. Nimic din ceea ce va pregatiti sa traiti, o sa traiti.
Sfatul meu e sa mergeti cu viata, exact asa cum este ea, mai ales la aceasta eclipsa. E o prea mare nebuloasa ca sa intelegeti ceva inainte sau sa „pregatiti patul pentru somn” pentru ca cel mai probabil nu veti dormi in patul ala…daca intelegeti ce vreau sa spun 😉

Acum Taurul este sigur, lent, adauga valoare in tot ce detine – din acest motiv se spune ca este posesiv, renunta greu la ceva in care a investit. Este zodie feminina deci este posibil ca partea feminina din fiecare din noi sa aiba o schimbare de perspectiva imprevizibila, radicala si foarte puternica si de durata. Depinde unde este taurul in harta fiecaruia, dar mai inseamna fertilitate. Desi nu ii place sa fie grabit, Taurul acum se simte blocat si vrea sa iasa din acel blocaj, asa ca vedeti unde este Taurul in harta voastra – acolo veti avea eliberari, iluminari, idei radicale despre schimbul de energie al casei respective. Degeaba va pregatiti pentru tsunami, uragan sau cutremur – tot va cauza distrugere, dar daca aveti incredere ca stiti sa reconstruiti ce s-a stricat inseamna ca nu o luati de la zero. Experienta conteaza.

Have fun si fiti puternici!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.