Luna Plina in Fecioara

Luna Plina stim deja ca reprezinta apogeul axei in care se afla, unde Luna este receporul si Soarele este transmitatorul.

Sa le luam pe rand, pentru fiecare ascendent:

 • ascendentul în Berbec – apogeul axei serviciilor – Luna in casa 6 a exprimat prin serviciul adus catre sine prin rutina, ceea ce Soarele din Pești a adus din subconstient (casa 12).
 • ascendentul in Taur – apogeul axei expresivitatii autentice – Luna in casa 5 a exprimat prin hobby-uri ceea ce publicul a adus prin apartenenta la un grup (Soarele tranziteaza casa 11).
 • ascendentul in Gemeni – apogeul axei familiei din interior si exterior – Luna in casa 4 a exprimat prin situatiile din familie ceea ce cariera si statutul transmit (Soarele in casa 10).
 • ascendentul in Rac – apogeul axei comunicarii – Luna in casa 3 a exprimat prin comunicarea curenta ceea ce cultura si principiile transmit (Soare in tranzit in casa 9).
 • ascendentul in Leu – apogeul axei valorilor – Luna din casa 2 a exprimat stima de sine (crescuta sau scazuta) prin consecintele contractelor parteneriale (Soare in tranzit in casa 8).
 • ascendentul in Fecioara – apogeul axei parteneriatelor – Luna in casa 1 a adus prin exprimarea personalitatii ceea ce au adus parteneriatele (Soarele in casa 7).
 • ascendentul in Balanta – apogeul axei serviciilor – Luna din casa 12 a exprimat in mod subconstient ceea ce a construit ruina zilnica (Soarele tranziteaza casa 6).
 • ascendentul in Scorpion – apogeul axei expresivitatii autentice – Luna din casa 11 a exprimat prin apartenenta la un grup de oameni ceea ce hobby-urile exprima (Soarele in casa 5).
 • ascendentul in Sagetator – apogeul axei familiei interioare si exterioare – Luna din casa 10 a exprimat in mod public prin statut ceea ce familia a adus (Soarele in casa 4).
 • ascendentul in Capricorn – apogeul axei comunicarii – Luna din casa 9 a exprimat prin cultura si principii ceea ce comunicarea curenta exprima zi de zi (Soare in tranzit in casa 3).
 • ascendentul in Varsator – apogeul axei valorilor – Luna din casa 8 a exprimat prin consecintele contractelor ceea ce stima de sine a depus in contracte (Soare in casa 2).
 • ascendentul in Pesti – apogeul parteneriatelor – Luna din casa 7 a exprimat prin parteneriat ceea ce personalitatea reprezinta pentru individ (soarele in casa 1).

Iote asa, ca dupa aceasta Luna Plina in Fecioara vin si eu cu niste intrebari ale unei cliente care are Luna in Pesti. Intrebarile le-a asternut intr-o notita pe telefon anul trecut, dupa o sedinta de coaching cu mine (da, i-am cerut permisiunea de a spune despre situatie – #respect) in care sfatul de a tine un jurnal o luna de zile, a fost o idee buna in situatia in care ea nu tinea evidenta evenimentelor din viata ei, iar acestea se repetau insa ea nu mai tinea minte daca s-a intamplat in realitate sau doar au fost momente ale memoriei ei – deh…cu Luna in Pesti e greu. Si am primit aceasta ciorna la sfarsitul lunii respective. Evident ca mi-am exprimat ingrijorarea pentru ca se intampla multe intr-o luna, dar cu o asa greutate?! In doar o luna? Acum, eu minunata de acea situatie, imi traiesc viata cu bune si cu rele, ups and downs ca oricare viata, ca sa ma trezesc ca de Luna Plina in Fecioara iau listuta cu aceste intrebari sa vad daca bifez cateva nedumeriri dupa un schimb de replici cu o persoana draga mie. 😒 Am mai adaugat eu cateva intrebari pe care nu le listez. Intr-o singura zi, o singura discutie. 😳 Talking about heavy, deep stuff thrown at me..

Luna Plina a fost pe axa mea a caselor 5/11 – casele expresivitatii autentice, scena/public, unde Luna a fost in casa 11, iar soarele in casa 5 pentru mine. Interlocutorul le-a avut pe axa caselor 3/9 – casele comunicarii si (pre)judecatii/principiilor, unde Luna a fost in casa 3, iar Soarele in casa 9. Energia Lunii Pline este de la Soare spre Luna, adica Luna reflecta ceea ce are de oferit Soarele. Pentru mine, Luna Plina a exprimat in public (casa 11) ceea ce reprezinta Soarele (casa 5) si mi-am dat seama ca trebuie sa revolutionez modul de exprimare al celor din jurul meu (Luna Plina in casa 11) printr-o exprimare de sine mai creativa, mai ampla (Soarele in casa 5). Acesta a fost apogeul ciclului expresivitatii sau a fricii de a vorbi despre probleme in mod public (Pestii dizolva increderea in sine pe care casa 5 o are natural). Cealalta persoana si-a exprimat (pre)judecatile si cultura (Soarele din casa 9) intr-un mod emotional critic (Luna in casa 3- Fecioara) unde are si Soarele natal – expresivitate lipsita de empatie. Empatia a fost adusa de Luna, insa tradusa foarte critic de Fecioara. Cum acesta a fost apogeul comunicarii judecatii si principiilor de viata, sa speram ca se pune pe treaba si se aduce la nivelul asteptarilor pe care le are de la ceilalti. Casa 3 este zona unde se comunica zilnic ceea ce casa 9 crede, cultiva, invata de la ceilalti si casa 9 comunica celorlalti ceea ce casa 3 (isi) spune zilnic, creand astfel principii de viata, judecati, prejudecati si chiar intreaga cultura a persoanei.

Sa eliberam cat mai mult, zic! Luna Noua in Berbec sa ne prinda gata de noi initiative.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.