Luna noua in Rac

Are loc pe 10 Iulie 2021 – 4:17 AM

Stim deja ca Luna noua inseamna ca Soarele si Luna sunt in acelasi loc (semn si grad zodiacal), deci Luna nu se vede pe cer. Luna in Rac este arhetipul mamei, a casei parintesti, a copilariei. Este la ea acasa, se simte bine, este confortabila, se simte in siguranta, ca in bratele mamei. In Rac, Luna are nevoie de siguranta din toate punctele de vedere – siguranta emotionala, siguranta materiala, siguranta psihica.

Face aspecte frumoase cu Uranus (iluminarea, schimbarea radicala) si Neptun (imaginatia, credinta universala) si ne ajuta sa ne limpezim mintea si emotiile, sa ne stabilim in ce ne incredem de acum incolo. Poate fi ceva nemaivazut, ceva nepracticat pana acum, unic, chiar ciudat, dar care va avea consecinte interesante, realizari la care nu ne-am fi gandit. In acelasi timp avem o opozitie cu Pluto si este posibil sa fim putin cam duri cand exprimam ce simtim. Avand in vedere ca este vorba de Pluto, acestea vor cadea greu si pentru mult timp in zona in care le exprimam, depinde unde avem tranzitul, si vor fi greu de reparat.

Perioada acesta este o energie delicata, gratioasa chiar. Luna mai reprezinta sinele cand suntem noi cu noi insine, cand nu ne vede nimeni si daca stim cine suntem acest aspect va fi revitalizant. Racul si Luna sunt reprezentante ale apei si acum daca ne concentram pe imaginatie si pe nou, Luna noua va fi ca un pahar de apa rece intr-o zi secetoasa. Este indicat sa avem activitati legate de apa, pe langa lacuri, oceane – afaceri peste mari, transporturi navale, crafturi legate de lichide, poate in sfarsit se va folosi apa ca cel mai bun transportator de informatie, avand in vedere ca este intr-un sextil cu Uranus, poate intra pe piata o noua tehnologie. Ni se cere, de asemenea, o transformare profunda, din radacini. Romantismul atinge cote noi, femeia si barbatul pleaca impreuna pe un drum nou impreuna, un drum necunoscut, dar plin de imaginatie si fantezie. Nu este ceva iluzoriu pentru ca Racul are nevoie de siguranta si nu se increde in orice. Aspectele cu Uranus si Neptun dau incredere in destin si sustinere in necunoscut, descoperim ca exista si alte cai de a exista, nu numai cuplul traditional. Sau poate fi o reinventare a cuplului traditional, unde vechiul cu noul dau nastere unui nou pattern in asocieri.

Mai sunt Venus si Marte in Leu in opozitie cu Saturn din Varsator care ne aduce “batalia statutului”, iar cuadratura cu Uranus ne indeamna sa alegem un statut unic, poate nepracticat pana acum. Bineinteles, ca tot ce este nou si nepracticat, va fi considerat greu la inceput, vom avea putin de munca pentru a echilibra cele doua energii, insa acest aspect va fi benefic, indiferent cum pare el acum. Pe 12 Iulie, cand Luna se va alatura lui Marte si Venus in Leu vom avea rabufniri emotionale si este posibil sa stricam ce vrem sa obtinem, apoi ne vom linisti ca un foc de paie. Cel mai indicat este ca pe 12 iulie sa nu luam decizia de a avea discutii importante cu nimeni si, pe cat posibil, sa ne exprimam emotiile in singuratate. Sigur, va fi destul de greu pentru ca Luna va fi in Leu si are nevoie de public pentru o exprimare cum isi doreste, insa nu e indicat sa ne etalam.

Ca de incheiere, sa bem multa apa si sa lasam imaginatia sa zburde si noul sa patrunda in casa sufletului nostru.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.