Lilith in Gemeni

N-am vrut sa scriu despre Lilith in Gemeni pentru ca am considerat ca tot ce s-a scris e de-ajuns. Ei bine nu e!
Mi-am cautat cateva luni un job part time ca sa imi pot mentine cheltuielile si sa imi intretin si pasiunea pana cand aceasta aduce real money incat sa traiesc doar din asta (Lilith in Taur, casa 7). Prin incursiunea mea in cautarea jobului am avut cateva interviuri cel putin interesante, dar vreau sa vorbesc despre cel mai apropiat de acesta articol.

Vad peste tot ca Lilith este insensibila, e sterila, e pasiunea toxica etc. Ce vreau sa zic eu e ca Lilith este cea mai sensibila, fiind prima femeie creata, doar ca ea, daca o personificam, este o femeie completa, care poate fi si sensibila si cu capul pe umeri. Ceilalti din jurul ei o iau razna cand o vad pe ea intregita pentru ca le reflecta toate „gaurile” din ei si nu le place. Lilith este foarte fertila, sa ne amintim ca ea a agreat sa ii moara 100 de copii pe zi, deci daca nu era fertila, nu-i putea face. Este pasiunea si angajamentul pentru credintele ei, ceea ce o face in ochii celorlalti toxica, doar pentru faptul ca ei nu au consistenta sau claritatea sau angajamentul necesar sa isi duca pana la capat pasiunile. Din nou, ea nu vrea sa includa pe nimeni in planurile ei, dar toti vor sa faca parte din planurile ei. Deci e problema privitorului, nu a ei. Ea este punctul in care mila sau compasiunea pentru altceva sau altcineva nu exista, decat daca exista intai in acel altceva sau altcineva. Sa ne amintim ca pe Lilith nu o deranjeaza imaginea aceasta pe care alii o creaza asupra ei, din contra, a gasit o modalitate sa faca uz de aceasta in beneficiul ei. „Mai bine temuta, decat nerespectata” este motto-ul ei.
In Gemeni inseamna ca stie sa puna in practica mai tot ce vorbeste. Ideea e ca poate sa faca mai multe de-o data si repede, dar nu neaparat bine. Stim ca Gemenii sunt rapizi in tot ce intreprind si nu prea au rabdare cu oamenii inceti, se plictisesc repede. Si ne mai amintim din articolul cu casele zodiacale cand spunea de casa 3 ca reprezinta multitudinea de lucruri noi pe care le invatam..eh, asa e si Lilith in Gemeni, e peste tot si nu prea ii pasa cine, ce, cum, doar sa iasa la numar.

Acum si experienta mea. Am aplicat pentru un post de „chat moderator” care in job description era despre medierea unor chaturi pentru o platforma de dating. Eu mi-am imaginat ca e vorba despre chaturile in care oamenii intra live si sunt si agarici care comenteaza si cam aia trebuie sa moderez eu. Nu. Era vorba despre a vorbi cu diverse persoane, eu dandu-ma altcineva (era prestabilit de catre manager cine sunt) pentru care se platea chiar bine. Ce poate fi mai Lilith in Gemeni de atat?! Vorbesti cu persoane necunoscute, despre ce vor ele (de cele mai multe ori despre sex) si primesti si bani pentru asta si nici nu ti se dezvaluie identitatea. Dream job pentru cei care se pot depersonaliza usor si au o oarecare agilitate mentala., deci sa stiti ca exista si astfel de joburi pe piata.

Pont: Lilith este demonizata pentru ca a indraznit sa ia decizii pentru ea, fara sa intrebe sau fara sa ceara permisiunea nimanui, pentru ca nu are nevoie de nimeni. Asta nu inseamna ca nu vrea pe cineva, dar cineva incomplet e greu sa sustina o persoana completa, iar Lilith nu are timp sa creasca adulti. Ea vrea pe cineva complet ca si ea, capabil sa ia decizii pentru sine, ca si ea. Asa ca traiti-o pe Lilith, mai ales femeile, pentru ca este absolut minunata cand o regasiti in voi. Iar ca sfat pentru barbati: upgrade yourselves cand intalniti o Lilith. Ea merita lupta.

Enjoy!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.