Planeta isi are domiciliul diurn in Sagetator, domiciliul nocturn in Pesti, este in Exil in Gemeni, Fecioara iar Exaltare este in Rac si Caderea in Capricorn.

Din punct de vedere medical, Jupiter guverneaza arterele, ficatul, vezica biliara, picioarele si pancreasul.

Reprezinta autoritatea, legea, biserica, armata, politia, preotul, ghidul spiritual si medicina in general. Este marele benefic al horoscopului si, de aceea este de asteptat ca prezenta sa intr-o anumita casa zodiacala sa amelioreze problemele prezente in tema astrala a persoanei si sa moduleze in bine destinul. Popularitatea, onorurile si legalitatea sunt de asemenea reprezentate de Jupiter. Banca, castigurile mari si reusita vin tot de la aspectele benefice ale astrului.

Are de asemenea si rol de moderator, mediator si generator karmic., to ce atinge expandeaza. Reprezinta norocul, filozofia, religia, spiritul elevat, etica si valorile morale, expansiunea si abundenta la fel de bine ca si excesele. Influenteaza marile calatorii, aspiratiile si judecata. In antichitate Jupiter era conducatorul zeilor din Olimp. Infuenta pozitiva a lui Jupiter se manifesta prin trasaturi ca: sinceritate, generozitate si simtul justitiei.

Nativul cu Jupiter proeminent este caritabil si va avea noroc in viata, bogatie si o ascensiune rapida pe scara sociala. In sens negativ il poate face viclean, fatarnic, hot si vicios datorita lipsei de limita.

Un comentariu

  1. Pingback:Planetele – pozitive sau negative? – Astrologique

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.