Cuadratura Saturn-Uranus

Acum ca tot este Saturn R din Vărsător in cuadratura cu Uranus din Taur, sa vorbim despre ele, zic.
Saturn este, dupa cum spuneam in alt articol, reprezentantul timpului, al limitarilor, răbdării si maturității, spiritul obedient, perseverenta si ierarhia.
Vărsătorul reprezintă populația, majoritatea, grupurile mari de oameni, corporațiile sau asa zisele „balene”.
Uranus este spiritul rebel, este schimbarea, noul, tehnologia, descoperirile (din orice domeniu), asa zisa „iluminare” care prinde pe plan colectiv.
Taurul este reprezentarea agriculturii, a pământului de baștină, a valorilor pe care le moștenim de la bunici, a bunăstării corpului, a banilor si resurselor din neam (nu doar părinți).

Si impreuna avem asa: timpul, limitarile, maturitatea, ierarhia (Saturn) populatiei, majorității oamenilor, corporațiilor (in Vărsător) sunt in conflict (cuadratura) cu nevoia de schimbare, inovațiile, descoperirile (Uranus) din domeniile agriculturii, banilor si valorilor mostenite din familie (in Taur). Adica daca ne punem de-a curmezișul cu vremurile si nu tinem pasul cu ele, aceastea vor veni peste noi si ne vor cutremura din temelie structurile atat de tare încât vom fi ceea ce numim noi acum civilizație pierduta. Schimbarea trebuie sa o faca in special bătrânii societății (corporatiile vechi, spre ex. sau conceptiile si principiile)
Ni s-a dat la dispozitie 2020 pt a distruge patterurile pe care le-am mostenit colectiv, avem 2021 pentru a realiza ca schimbarea este necesară si nu mai poate suferi amanare, iar acum avem 2022-2025 pt a implementa schimbările. Din 2025 cand aceste Saturn-Uranus vor fi in sextil pana in 2032 cand se vor întâlni in Gemeni, vom avea rezultatele schimbării, simbolul profitului (sau al falimentului, daca nu schimbăm), rezultatele iluminării si expansiunii si încheierea ciclului născut in 1988 cand Saturn-Uranus s-au intalnit in Săgetator. Suntem pe ultimul sfert de ciclu de schimbare al principiilor, religiei, legii, justitiei (Săgetator), iar acum suntem la nivelul la care trebuie sa facem schimbarile in societate, in comunitate si mai departe in subconstientul colectiv, sa avem curajul sa spunem bătrânilor noștri „pana aici tu, de aici eu”.
Anul acesta are 3 cuadraturi ale acestor 2 planete (17 februarie, 14 iunie, 24 decembrie), de aceea anxietatea la nivel de comunitate va crește, frustrările si nemulțumirile vor fi exprimate neconstructiv si vom avea tendinta de a da vina pe societate, uitand ca societatea suntem noi. Introspecția este pivotul care ne poate ajuta sa intelegem nevoia schimbării si cum se poate face aceasta cu respect, neintrand cu bocancii in viețile si părerile altora. Tot introspectia ne ajuta sa punem limitări sănătoase in perioada aceasta de modificare a valorilor.

Societatea este reflexia fiecăruia dintre noi.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.